Wil je meer van Letland zien dan alleen Riga? Groot gelijk heb je! Zelf vond ik Letland buiten Riga misschien nog wel mooier dan Riga zelf. Een paar ideeën op basis van mijn ervaringen:

Dit is een mogelijke rondreis langs deze bezienswaardigheden in Letland

Een van de dingen die ik graag zelf nog eens zou doen in Letland, is een bezoek brengen aan de stad Daugavpils. Dit is na Riga de grootste stad van Letland en hij ligt in het zuidoosten van het land. Bezienswaardigheden hier zijn:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.