Wil je graag een groepsreis naar Letland maken onder begeleiding van een deskundige gids? Dan zijn deze reizen een goed idee.

7 dagen Estland, Letland, Litouwen

Reisorganisatie Koning Aap heeft deze 7-daagse rondreis door Estland, Letland en Litouwen met Nederlandstalige reisbegeleiding. Behalve de hoofdsteden bezoek je onder andere ook nog de bekende Kruisheuvel.

8 dagen Litouwen, Estland en Letland

Tijdens deze stedenreis door de Baltische staten van Djoser is ook tijd voor kasteel Trakai, het Rundalepaleis en de Kruisenheuvel. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

9 dagen fietsen door de Baltische staten

Met deze fietsreis van Djoser ga je fietsen in de ongerepte natuur van Estland, Letland en Litouwen. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

Rondreis Baltische Staten Compleet (11 dagen)

Tijdens deze rondreis door de Baltische staten van TUI zie je in 11 dagen hoofdsteden, natuur en meer.

11-daagse singlesreis Baltische staten

Er is ook een speciale singlesreis van TUI naar hoofdsteden en nationale parken in de Baltische staten.

12-daagse busreis Baltische Staten en Polen

Oad heeft deze 12-daagse busreis Baltische Staten en Polen.

12-daagse singles-groepsrondreis Baltische Staten

Het programma van deze 12-daagse groepsreis van ANWB Vakantie zit vol met activiteiten en excursies in Estland, Letland en Litouwen. Je gaat onder andere fietsen over Saaremaa, maakt een excursie over de Koerse Schoorwal en krijgt een rondleiding door een Sovjetbunker. Uiteraard bezoek je ook Tallinn, Riga en Vilnius.  

14 dagen Estland/Letland/Litouwen/Sint Petersburg

Deze rondreis van Djoser bevat een mooie mix van steden, cultuur en natuur. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

15-daagse rondreis Polen & de Baltische Staten

Tijdens deze 15-daagse rondreis van TUI bezoek je Warschau, Gdansk, Tallinn, Riga en Vilnius, maar ook de Koerse Schoorwal en de meren van Mazurië.

15 dagen Estland, Letland, Litouwen

Koning Aap heeft deze 15-daagse rondreis door Estland, Letland en Litouwen waarbij je een ontspannen reistempo aanhoudt met veel interessante stops onderweg. Natuurlijk kom je in de hoofdsteden Tallinn, Vilnius en Riga, maar je komt ook in Nida (een voormalig vakantieoord van de communistische partij), bij de Litouwse heksen en trollen van Raganu Kalnas, op het Koerisch schiereiland, op de Kruisheuvel en het eiland Saaremaa en als je wilt, kun je ook nationaal park Lahemaa bezoeken.

16-daagse groepsrondreis Estland, Letland en Litouwen

Tijdens deze rondreis door de Baltische Staten van Sawadee maak je in 16 dagen kennis met de natuur en cultuur van Estland, Letland en Litouwen. Je begint in Tallinn en bezoekt verder in Estland nationaal park Lahemaa, ‘zomerhoofdstad’ Pärnu en Saremaa. Dan is Letland aan de beurt met onder andere Cesis en Riga. Via Kuldiga rij je naar Nida in Litouwen, waar je een fietstocht kunt maken. Dan gaat de route verder via de Kruisheuvel naar nationaal park Aukstaitija en uiteindelijk naar Vilnius.

17-daagse groepsreis Baltische staten en Rusland

Deze reis van Sawadee begint in Vilnius en brengt je via Riga en Tallinn naar Sint-Petersburg, waar je op de nachttrein stapt voor een bezoek aan Ruslands Gouden Ring. De reis eindigt in Moskou.

18 dagen Baltische staten, St. Petersburg en Moskou met Djoser

Tijdens deze rondreis van Djoser reis je met een Nederlandse reisbegeleider langs hotels in de Baltische staten, Sint Petersburg en Moskou. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

Familiereis Baltische staten en Rusland

Djoser heeft een speciale 20-daagse reis naar de Baltische staten en Rusland voor gezinnen. Je reis met een Nederlandse reisbegeleiding naar onder andere Riga, Tallinn, Vilnius, Moskou en Sint-Petersburg. Maar je gaat ook kanovaren in nationaal park Gauja. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

Noord-Polen en Baltische Staten (21 dagen)

Deze reis van ANWB Vakantie begint in Braunschweig in Duitsland, waar je in het hotel dineert met de groep. Vanaf daar gaat de route langs de Noord-Poolse steden Szczecin en Gdańsk en door de ongerepte natuur van Mazurië. Na Polen rij je via de Litouwse hoofdstad Vilnius Letland in en dwars door het Letse platteland naar Tartu en Tallinn in Estland. Terug in Letland staat Riga op het programma en de laatste stop is Klaipėda. Daar neem je de ferry terug naar Kiel in Duitsland.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.