Groepsreizen naar Letland

Wil je graag een groepsreis naar Letland maken onder begeleiding van een deskundige gids? Dan zijn deze reizen een goed idee.

8 dagen Litouwen, Estland en Letland

Tijdens deze stedenreis door de Baltische staten van Djoser is ook tijd voor kasteel Trakai, het Rundalepaleis en de Kruisenheuvel. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

9 dagen fietsen door de Baltische staten

Met deze fietsreis van Djoser ga je fietsen in de ongerepte natuur van Estland, Letland en Litouwen. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

Rondreis Baltische Staten Compleet (11 dagen)

Tijdens deze rondreis door de Baltische staten van Kras zie je in 11 dagen hoofdsteden, natuur en meer.

11-daagse singlesreis Baltische staten

Er is ook een speciale singlesreis van Kras naar hoofdsteden en nationale parken in de Baltische staten.

12-daagse busreis Baltische Staten en Polen

Oad heeft deze 12-daagse busreis Baltische Staten en Polen.

Rondreis Baltische Staten & St. Petersburg – natuur en cultuur

Of bekijk deze groepsrondeis van Kras door Estland, Letland, Litouwen en Rusland waarbij veel aandacht is voor natuur en cultuur. Je bezoekt niet alleen Petersburg, maar ook Pskov en Novgorod.

14 dagen Estland/Letland/Litouwen/Sint Petersburg

Deze rondreis van Djoser bevat een mooie mix van steden, cultuur en natuur. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

15-daagse rondreis Polen & de Baltische Staten

Tijdens deze 15-daagse rondreis van Kras bezoek je Warschau, Gdansk, Tallinn, Riga en Vilnius, maar ook de Koerse Schoorwal en de meren van Mazurië.

16-daagse groepsrondreis Estland, Letland en Litouwen

Tijdens deze rondreis door de Baltische Staten van Sawadee maak je in 16 dagen kennis met de natuur en cultuur van Estland, Letland en Litouwen. Je begint in Tallinn en bezoekt verder in Estland nationaal park Lahemaa, ‘zomerhoofdstad’ Pärnu en Saremaa. Dan is Letland aan de beurt met onder andere Cesis en Riga. Via Kuldiga rij je naar Nida in Litouwen, waar je een fietstocht kunt maken. Dan gaat de route verder via de Kruisheuvel naar nationaal park Aukstaitija en uiteindelijk naar Vilnius.

17-daagse groepsreis Baltische staten en Rusland

Deze reis van Sawadee begint in Vilnius en brengt je via Riga en Tallinn naar Sint-Petersburg, waar je op de nachttrein stapt voor een bezoek aan Ruslands Gouden Ring. De reis eindigt in Moskou.

18 dagen Baltische staten, St. Petersburg en Moskou met Djoser

Tijdens deze rondreis van Djoser reis je met een Nederlandse reisbegeleider langs hotels in de Baltische staten, Sint Petersburg en Moskou. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)

Familiereis Baltische staten en Rusland

Djoser heeft een speciale 20-daagse reis naar de Baltische staten en Rusland voor gezinnen. Je reis met een Nederlandse reisbegeleiding naar onder andere Riga, Tallinn, Vilnius, Moskou en Sint-Petersburg. Maar je gaat ook kanovaren in nationaal park Gauja. (Tip: vraag de gratis brochure aan of schrijf je in voor een van de informatiedagen van Djoser.)