Tijdens deze individuele rondreizen rij je met eigen auto of een huurauto door Letland en andere landen (vaak Baltische staten, soms ook Scandinavië).

Stel je eigen reis samen bij Your Way 2 Go

Goed om te weten: bij Your Way 2 Go heb je heel veel vrijheid om je vakantie naar Letland zelf samen te stellen. Er zijn rondreizen die je zelf op allerlei manieren kunt aanpassen, je kunt zelf een reis opbouwen met bouwstenen en je kunt je laten helpen door een reisadviseur. Deze reisorganisatie houdt rekening met het klimaat en brengt je graag in contact met de plaatselijke bewoners van je bestemming, bijvoorbeeld om aan te schuiven voor een maaltijd.

Fly & drive Estland en Letland (8 dagen)

Deze 8-daagse fly & drive door Estland en Letland van TUI combineert twee landen die met elkaar verbonden zijn door hun geschiedenis, maar tegelijkertijd toch ieder een heel eigen cultuur, landschap en taal hebben. Dankzij de huurauto heb je alle vrijheid om deze landen op eigen gelegenheid te leren kennen.

11-daagse cruise Baltische Staten en Sint Petersburg

Kom in Kiel aan boord bij Mein Schiff en laat je in alle comfort naar de mooiste plekjes van de Baltische Staten brengen met deze 11-daagse cruise. Na een bezoek aan Riga en Tallinn breng je twee dagen door in Sint Petersburg. Daarna staan nog Helsinki en Stockholm op het programma – wat een mooie combinatie!

Rondreis Estland en Letland (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse rondreis van SNP reizen reis je naar Estland en Letland. Onderweg verken je sfeervolle steden en nationale parken met stranden en heuvels. Deze reis van SNP natuurreizen biedt volop gelegenheid om te wandelen en fietsen.

14-daagse Fly & Drive Baltische Staten

Tijdens deze 14-daagse reis van TUI haal je na je vlucht je huurauto op om op eigen gelegenheid historische steden in de Baltische Staten te gaan verkennen. Je verblijft in 3- of 4-sterrenhotels.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.