Individuele rondreizen door Letland

Tijdens deze individuele rondreizen rij je met eigen auto of een huurauto door Letland en andere landen (vaak Baltische staten, soms ook Scandinavië).

Rondreis Estland en Letland (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse rondreis van SNP reizen reis je naar Estland en Letland. Onderweg verken je sfeervolle steden en nationale parken met stranden en heuvels. Deze reis van SNP natuurreizen biedt volop gelegenheid om te wandelen en fietsen.

14-daagse Fly & Drive Baltische Staten

Tijdens deze reis van Kras haal je na je vlucht je huurauto op om op eigen gelegenheid historische steden in de Baltische Staten te gaan verkennen.

Baltische parels en Zuid-Finland (16 dagen)

Deze reis naar de Baltische Staten en Finland van Pharos Reizen brengt je naar middeleeuws Tallinn en de jugendstil van Riga en Helsinki. Op de heenweg vaar je van Kiel naar Klaipeda en op de terugweg van Helsinki naar Travemünde.

Baltische parels met als optie Sint-Petersburg (16 of 19 dagen)

Tijdens deze rondreis door Estland, Letland, Litouwen en Rusland van Pharos Reizen bezoek je Riga, Tallinn, Vilnius en eventueel Sint-Petersburg. Ook het platteland en de stranden komen aan bod.

Nederlandse sporen langs de Oostzee

Zonder de Oostzee zou de Nederlandse Gouden Eeuw er heel anders uitgezien hebben. Tijdens deze rondreis langs hotels bezoek je in maar liefst 6 landen allerlei plekken langs de Oostzee met een Nederlands tintje. Eerst ga je naar Hanzestad Lübeck in Duitsland. Daarna staan Hamlet-kasteel Kronborg in Denemarken, Göteborg, Linköping en Stockholm in Zweden, Riga in Letland, Vilnius in Litouwen, Olsztyn en Gdansk in Polen en op de terugweg de paleizen van Potsdam in Duitsland op het programma.

Koningsroute door Scandinavië en de Baltische staten

Tijdens deze 19- of 21-daagse rondreis van Pharos Reizen combineer je de Noorse fjorden met middeleeuwse stadsmuren. Je doet Litouwen, Letland, Estland, Finland, Zweden en Noorwegen aan en bezoekt onder andere Riga, Helsinki, Stockholm en Oslo.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.