Overnachten buiten Riga

Campings in Letland

Bij de ACSI vind je een overzicht van campings in Letland. Heb je ervaring met een van de campings? Help je medekampeerders dan door een beoordeling te plaatsen.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Letland, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Letland. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader!

Met de camper naar Letland

Wil je een camper huren voor je vakantie naar Letland, dan kan Camptoo interessant zijn. Dit is een soort Airbnb voor camperaars: je huurt dan een camper van particulieren of verhuurt je eigen camper via dit platform.

Vakantiewoningen in Letland

Op Natuurhuisje.nl vind je prachtige vakantiehuizen in Letland, midden in de natuur. Er wordt ook nog eens een boom geplant voor elke nacht die je boekt.

Overnachten bij natuurpark Tervete

Bij natuurpark Tervete sliep ik in dit heerlijke hotel met een sauna en uitstekend eten (tip: probeer de cheesecake!).

Slapen in een gevangenis in Liepaja

In Liepaja kun je een nachtje doorbrengen in de cel. Persoonlijk vond ik een uurtje binnen de gevangenismuren al genoeg…

Overnachten in Kuldiga

In Kuldiga sliep ik bij Jekaba Seta. Een prima plek om te slapen. Het ontbijt was niet in hetzelfde gebouw, maar net om de hoek.

Rumene: je eigen landgoed

Wil je jezelf echt een keer verwennen, dan kun je ook komen slapen op landgoed Rumene.