Hotels in Riga

Riga heeft hotels in verschillende prijsklassen.

Ik sliep zelf meerdere keren  in Albert Hotel, vlak bij de Art Nouveau-wijk van Riga en op loopafstand van het centrum. Dit leuke hotel had een frisse uitstraling en een skybar waar je lekker kon eten en mooi kon zien hoe de zon ondergaat boven Riga. Inmiddels is het hotel verbouwd en heet het niet meer Albert Hotel maar AC Hotel Riga. Ik ben er niet meer geweest sinds de verbouwing, maar de locatie is natuurlijk nog steeds top, de skybar is er zo te zien nog steeds en verder ziet het er ook goed uit.

Voor een echte luxegevoel sliep ik ook nog een nachtje in Radisson Hotel Old Town Riga. Wauw!

Maar soms zoek je gewoon een goedkoop hotel in Riga. In die categorie probeerde ik Hotel Garden Palace in het centrum – mijn review vind je hier.