Reizen naar Letland

Een reis met de auto naar Letland laat zich heel goed combineren met een bezoek aan andere landen in Noord- en Oost-Europa. Wat denk je van deze rondreizen?

8 dagen Litouwen, Estland en Letland

Tijdens deze stedenreis door de Baltische staten van Djoser is ook tijd voor kasteel Trakai, het Rundalepaleis en de Kruisenheuvel.

9 dagen fietsen door de Baltische staten

Met deze fietsreis van Djoser ga je fietsen in de ongerepte natuur van Estland, Letland en Litouwen.

Rondreis Estland en Letland (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse rondreis van SNP reizen reis je naar Estland en Letland. Onderweg verken je sfeervolle steden en nationale parken met stranden en heuvels. Deze reis van SNP natuurreizen biedt volop gelegenheid om te wandelen en fietsen.

14 dagen Estland/Letland/Litouwen/Sint Petersburg

Deze rondreis van Djoser bevat een mooie mix van steden, cultuur en natuur.

Culturele groepsreis Baltische staten (14 dagen)

SRC Reizen heeft deze 14-daagse groepsreis naar de Baltische staten en Rusland waarbij je vliegt naar Vilnius en na een bezoek aan deze stad verder reist naar onder andere Riga, Tallinn en Sint Petersburg, vanwaar je weer terug vliegt.

Culturele groepsreis Van Oostzee tot Zwarte Zee (15 dagen)

Tijdens deze 15-daagse culturele groepsreis van SRC Reizen vlieg je naar Talinn en reis je vandaar per bus naar Riga en Vilnius. Dan is het tijd om af te reizen naar (onder andere) Minsk in Wit-Rusland, Lviv in Oekraïne en Chisinau in Roemenië. De reis eindigt in Odessa aan de Zwarte Zee.

Rondreis Baltische staten en Zuid-Finland (16 dagen)

Tijdens deze 16-daagse rondreis langs hotels van Pharos Reizen bezoek je Estland, Letland, Litouwen en Finland, inclusief Vilnius, Tallinn, Riga en Helsinki.

Op zoek naar Nederlandse sporen langs de Oostzee (17 dagen)

Tijdens deze 17-daagse rondreis van Pharos Reizen ga je langs de kusten van de Oostzee op zoek naar plekken met een Nederlands tintje in Duitsland, Denemarken, Zweden, Letland, Litouwen en Polen.

Baltische parels en Sint-Petersburg (18 dagen)

Tijdens deze 18-daagse rondreis door Estland, Letland, Litouwen en Rusland van Pharos Reizen bezoek je Riga, Tallinn, Vilnius en Sint-Petersburg. Ook het platteland en de stranden komen aan bod.

18 dagen Baltische staten, St. Petersburg en Moskou met Djoser

Tijdens deze rondreis van Djoser reis je met een Nederlandse reisbegeleider langs hotels in de Baltische staten, Sint Petersburg en Moskou.

Culturele groepsreis De historische Hanzeroute

Deze 19-daagse culturele groepsreis van SRC Reizen van SRC Reizen laat je wel heel veel van Noord-Europa zien! Met de bus rijd je onder andere naar Szczecin en Gdansk in Polen, Vilnius in Litouwen, Riga en nationaal park Gauja in Letland, Tallinn in Estland, Helsinki in Finland, Stockholm in Zweden en Kopenhagen in Denemarken.

Familiereis Baltische staten en Rusland

Djoser heeft een speciale 20-daagse reis naar de Baltische staten en Rusland voor gezinnen. Je reis met een Nederlandse reisbegeleiding naar onder andere Riga, Tallinn, Vilnius, Moskou en Sint-Petersburg. Maar je gaat ook kanovaren in nationaal park Gauja.

Koningsroute door Scandinavië en de Baltische staten

Tijdens deze 19- of 21-daagse rondreis van Pharos Reizen combineer je de Noorse fjorden met middeleeuwse stadsmuren. Je doet Litouwen, Letland, Estland, Finland, Zweden en Noorwegen aan en bezoekt onder andere Riga, Helsinki, Stockholm en Oslo.