Reizen naar Letland

Een reis met de auto naar Letland laat zich heel goed combineren met een bezoek aan andere landen in Noord- en Oost-Europa. Wat denk je van deze rondreizen?

Rondreis Estland en Letland

Tijdens deze 12-daagse rondreis reis je naar Estland en Letland. Onderweg verken je sfeervolle steden en nationale parken met stranden en heuvels. Deze reis van SNP natuurreizen biedt volop gelegenheid om te wandelen en fietsen.

Rondreis Baltische staten en Zuid-Finland

Tijdens deze 16-daagse rondreis langs hotels bezoek je Estland, Letland, Litouwen en Finland, inclusief Vilnius, Tallinn, Riga en Helsinki.

Rondreis Polen, Litouwen en Letland

Tijdens deze 16-daagse rondreis langs hotels Litouwen, Letland en Polen ga je de natuur in en bezoek je de steden Riga, Krakau, Wroclaw en Vilnius.

Op zoek naar Nederlandse sporen langs de Oostzee

Tijdens deze 17-daagse rondreis ga je langs de kusten van de Oostzee op zoek naar plekken met een Nederlands tintje in Duitsland, Denemarken, Zweden, Letland, Litouwen en Polen.

Koningsroute door Scandinavië en de Baltische staten

Tijdens deze 19-daagse rondreis combineer je de Noorse fjorden met middeleeuwse stadsmuren. Je doet Litouwen, Letland, Estland, Finland, Zweden en Noorwegen aan en bezoekt onder andere Riga, Helsinki, Stockholm en Oslo.