Reizen naar Letland

Een reis met de auto naar Letland laat zich heel goed combineren met een bezoek aan andere landen in Noord- en Oost-Europa. Wat denk je van deze reizen naar Letland en andere Baltische staten?

8 dagen Litouwen, Estland en Letland

Tijdens deze stedenreis door de Baltische staten van Djoser is ook tijd voor kasteel Trakai, het Rundalepaleis en de Kruisenheuvel.

9 dagen fietsen door de Baltische staten

Met deze fietsreis van Djoser ga je fietsen in de ongerepte natuur van Estland, Letland en Litouwen.

Busreis Rondom de Baltische Zee (11 dagen)

Deze 11-daagse groepsrondreis van Kras brengt je onder andere naar Vilnius, Riga, Tallinn, Helsinki en Stockholm.

Rondreis Baltische Staten Compleet (11 dagen)

Tijdens deze rondreis door de Baltische staten van Kras zie je in 11 dagen hoofdsteden, natuur en meer.

11-daagse singlesreis Baltische staten

Er is ook een speciale singlesreis van Kras naar hoofdsteden en nationale parken in de Baltische staten.

Rondreis Estland en Letland (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse rondreis van SNP reizen reis je naar Estland en Letland. Onderweg verken je sfeervolle steden en nationale parken met stranden en heuvels. Deze reis van SNP natuurreizen biedt volop gelegenheid om te wandelen en fietsen.

12-daagse busreis Baltische Staten en Polen

Oad heeft deze 12-daagse busreis Baltische Staten en Polen.

Busreis Baltische Staten & St. Petersburg (12 dagen)

Deze 12-daagse groepsrondreis van Kras door Polen, Estland, Letland, Litouwen en Rusland doet onder andere Warschau, Vilnius en St. Petersburg aan.

Rondreis Baltische Staten & St. Petersburg – natuur en cultuur

Of bekijk deze groepsrondeis van Kras door Estland, Letland, Litouwen en Rusland waarbij veel aandacht is voor natuur en cultuur. Je bezoekt niet alleen Petersburg, maar ook Pskov en Novgorod.

13-daagse cruise over de Oostzee

De Baltische staten lenen zich ook uitstekend voor een bezoek per cruiseschip. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze cruise vanuit Kiel van Kras Reizen.

14-daagse Fly & Drive Baltische Staten

Tijdens deze reis van Kras haal je na je vlucht je huurauto op om op eigen gelegenheid historische steden in de Baltische Staten te gaan verkennen.

14 dagen Estland/Letland/Litouwen/Sint Petersburg

Deze rondreis van Djoser bevat een mooie mix van steden, cultuur en natuur.

Culturele groepsreis Baltische staten (14 dagen)

SRC Reizen heeft deze 14-daagse groepsreis naar de Baltische staten en Rusland waarbij je vliegt naar Vilnius en na een bezoek aan deze stad verder reist naar onder andere Riga, Tallinn en Sint Petersburg, vanwaar je weer terug vliegt.

Culturele groepsreis Van Oostzee tot Zwarte Zee (15 dagen)

Tijdens deze 15-daagse culturele groepsreis van SRC Reizen vlieg je naar Talinn en reis je vandaar per bus naar Riga en Vilnius. Dan is het tijd om af te reizen naar (onder andere) Minsk in Wit-Rusland, Lviv in Oekraïne en Chisinau in Roemenië. De reis eindigt in Odessa aan de Zwarte Zee.

15-daagse rondreis Polen & de Baltische Staten

Tijdens deze 15-daagse rondreis van Kras bezoek je Warschau, Gdansk, Tallinn, Riga en Vilnius, maar ook de Koerse Schoorwal en de meren van Mazurië.

Rondreis Baltische staten en Zuid-Finland (16 dagen)

Tijdens deze 16-daagse rondreis langs hotels van Pharos Reizen bezoek je Estland, Letland, Litouwen en Finland, inclusief Vilnius, Tallinn, Riga en Helsinki.

17-daagse busreis Baltische Staten en Rusland

Oad heeft deze Grand Tour Rusland waarbij je ook de Baltische Staten bezoekt.

Op zoek naar Nederlandse sporen langs de Oostzee (17 dagen)

Tijdens deze 17-daagse rondreis van Pharos Reizen ga je langs de kusten van de Oostzee op zoek naar plekken met een Nederlands tintje in Duitsland, Denemarken, Zweden, Letland, Litouwen en Polen.

Baltische parels en Sint-Petersburg (18 dagen)

Tijdens deze 18-daagse rondreis door Estland, Letland, Litouwen en Rusland van Pharos Reizen bezoek je Riga, Tallinn, Vilnius en Sint-Petersburg. Ook het platteland en de stranden komen aan bod.

18 dagen Baltische staten, St. Petersburg en Moskou met Djoser

Tijdens deze rondreis van Djoser reis je met een Nederlandse reisbegeleider langs hotels in de Baltische staten, Sint Petersburg en Moskou.

Culturele groepsreis De historische Hanzeroute

Deze 19-daagse culturele groepsreis van SRC Reizen van SRC Reizen laat je wel heel veel van Noord-Europa zien! Met de bus rijd je onder andere naar Szczecin en Gdansk in Polen, Vilnius in Litouwen, Riga en nationaal park Gauja in Letland, Tallinn in Estland, Helsinki in Finland, Stockholm in Zweden en Kopenhagen in Denemarken.

19-daagse busreis Baltische Parels, Moskou & St. Petersburg

Tijdens deze groepsrondreis van Kras kom je onder andere in Gdansk, Vilnius, Riga, Tallinn, Moskou & St. Petersburg.

Familiereis Baltische staten en Rusland

Djoser heeft een speciale 20-daagse reis naar de Baltische staten en Rusland voor gezinnen. Je reis met een Nederlandse reisbegeleiding naar onder andere Riga, Tallinn, Vilnius, Moskou en Sint-Petersburg. Maar je gaat ook kanovaren in nationaal park Gauja.

Koningsroute door Scandinavië en de Baltische staten

Tijdens deze 19- of 21-daagse rondreis van Pharos Reizen combineer je de Noorse fjorden met middeleeuwse stadsmuren. Je doet Litouwen, Letland, Estland, Finland, Zweden en Noorwegen aan en bezoekt onder andere Riga, Helsinki, Stockholm en Oslo.