Het is altijd leuk als je vakantie nog wat voordeliger kan. Bijvoorbeeld met dank aan een vroegboekkorting, lastminutekorting of kortingscode. Maar ook andere leuke voordeeltjes en gratis extraatjes zijn altijd mooi meegenomen als je een vakantie gaat boeken. Hieronder verzamel ik alle acties, voordeeltjes en gratis extra’s die ik tegenkom waar je iets aan kunt hebben als je een vakantie naar Letland gaat boeken. Weet je nog een toevoeging? Laat het me weten!

Tot wel 400 euro korting bij ANWB Vakantie

Ben je van plan om op autovakantie naar Letland te gaan? Dan is het de moeite waard om nu te boeken. Van 25 april tot en met 9 mei 2023 krijg je bij het boeken van je autovakantie bij ANWB vakantie een korting die kan oplopen tot maar liefst € 400. Hier vind je deze actie.

Zomerdeals van OAD

OAD heeft aantrekkelijke zomerdeals met extra korting tot wel 100 euro per persoon.

Gratis e-boek met wandeltips

Ben je van plan om te gaan wandelen in Letland? Dan kun je hier een gratis ebook met wandeltips downloaden.

Aanbiedingen Stena Line

Neem je de ferry van Stena Line van Travemünde naar Liepaja om in Letland te komen? Kijk dan even op deze pagina of Stena Line nog aantrekkelijke aanbiedingen heeft. Ook kan het aantrekkelijk zijn om (gratis) Extra-lid te worden. Je spaart dan onder andere korting op toekomstige overtochten bij elkaar.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.