Omdat het een nog vrij onbekend vakantieland is, kan ik me voorstellen dat je niet direct weet waar je precies naartoe wilt tijdens je vakantie naar Letland. Geen probleem! Ik help je graag op weg. Op basis van onze eigen, persoonlijke ervaringen heb ik wat aanraders voor je op een rij gezet.

IN RIGA

stedentrip riga

Ga je op stedentrip Riga? Dan vind je hier onder andere een wandeling langs bezienswaardigheden in de stad.

BUITEN RIGA

jelgava paleis

Wil je meer van Letland zien behalve alleen Riga? Kijk dan ook bij deze bezienswaardigheden buiten Riga.

Hier heb ik een mogelijke route voor een rondreis Letland uitgestippeld op basis van de plekken die ik zelf heb bezocht. Meer rondreizen langs de belangrijkste bezienswaardigheden vind je bij de reizen naar Letland.  

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.